zaterdag 15 januari 2011

FRESH POTS!

Gisteren werd ik geattendeerd op Fresh Pots. Een kort flauwekulfilmpje over de vermeende koffieverslaving van Dave Grohl. Vrienden en familie zijn diep bezorgd over de muzikant, en een traan wordt niet geschuwd. Je ziet Grohl - niet geheel onbekend door zijn muzikale inbreng in oa Foo Fighters, Nirvana en Them Crooked Vultures - door een diep dal gaan als de pot koffie leeg is.

Scream is voor de meesten een onbekende band waar Grohl ook in drumde in de jaren '80, punkrock uit Washington DC. Wat ik uit de reacties onder het filmpje haal is dat hij toentertijd een jaar of 19 moest zijn geweest. En mogelijk nog clean.

1 opmerking:

  1. Mooi verhaal heb ik daarover. Vriend van me had ooit na een concert van een jong bandje de drummer te logeren. Aardige jongen. Verder niets bijzonders. Tot we x-aantal jaren later voor het pukkelpop podium de legende-in-wording Nirvana aanschouwden. Leuke drummer! Hè, maar wacht 's effe, is dat niet die jongen vaneuh... Ja hoor twassem. En weer een sterk tooghangers-verhaal was geboren.
    Weet niet of ie 's morgens om koffie vroeg...
    Marc.

    BeantwoordenVerwijderen